Vanilla Underwear

Πολιτική Eπιστροφών

H Vanilla Underwear εγγυάται απολύτως όλα τα προϊόντα που πωλούνται στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.vanillaunderwear.gr καθώς και στα καταστήματα και corners Vanilla Underwear.

Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να μην διατίθενται ελλαττωματικά προϊόντα ενώ ακόμη και εάν διατεθεί κάποιο τέτοιο προϊόν, γίνεται κάθε δυνατός έλεγχος ώστε να μην φθάσει στον καταναλωτή. Σε κάθε περίπτωση, ασχέτως του εάν το προϊόν είναι ελλαττωματικό ή απλά δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, θα το αντικαταστήσουμε ευχαρίστως.

Επιστροφή σε κατάστημα Vanilla Underwear
Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το προϊόν που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.vanillaunderwear.gr , από το φυσικό κατάστημα Vanilla Underwear, στην οδό Τσουδερών 49 , τηλ.2831403933 , έχοντας μαζί σας την απόδειξη λιανικής πώλησης.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Δικαιούστε να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση εντός οκτώ (8) ημερολογιακών ημερών χωρίς να δώσετε οποιαδήποτε εξήγηση.

Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει δεκατέσσερις (14) εργάσιμες ημέρες από την επομένη της ημέρας που εσείς αποκτήσατε ή ένας τρίτος διάφορος του μεταφορέα και υποδειχθείς από εσάς απέκτησε τη φυσική κατοχή των αγαθών ή, σε περίπτωση σύμβασης που αφορά πολλά αγαθά, του τελευταίου αγαθού ή, σε περίπτωση σύμβασης που αφορά την προμήθεια ενός αγαθού αποτελούμενου από πολλές παρτίδες ή από πολλά τεμάχια, της τελευταίας παρτίδας ή του τελευταίου τεμαχίου.

Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, οφείλετε να μας (“Vanilla Underwear”, Διαμαντή Θεοφανώ, Τσουδερών 49, ΤΚ 74100 , email: info@vanillaunderwear.gr) ενημερώσετε για την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση με μια ξεκάθαρη δήλωση (π.χ. επιστολή που θα σταλεί με ταχυδρομείο ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο).

Για να τηρήσετε την προθεσμία υπαναχώρησης, είναι αρκετό να στείλετε τη δήλωσή σας περί άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησής σας πριν λήξει η προθεσμία υπαναχώρησης.

Συνέπειες της υπαναχώρησης

Εάν υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση, θα σας επιστρέψουμε όλα τα χρήματα που λάβαμε από εσάς, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός δεκατεσσάρων (14) εργάσιμων ημερών από την ημέρα που θα πληροφορηθούμε την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση. Θα εκτελέσουμε την επιστροφή χρημάτων με κατάθεση σε προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

Δικαιούμαστε να καθυστερήσουμε την επιστροφή χρημάτων μέχρις ότου λάβουμε πίσω τα αγαθά .

Εσείς οφείλετε να στείλετε πίσω τα αγαθά ή να τα παραδώσετε σε εμάς χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός δεκατεσσάρων (14) εργάσιμων ημερών από την ημέρα που μας δηλώσατε ότι υπαναχωρείτε από την παρούσα σύμβαση. Η προθεσμία θεωρείται ότι έχει τηρηθεί εάν στείλετε πίσω τα αγαθά πριν από τη λήξη της περιόδου των δεκατεσσάρων (14) εργάσιμων ημερών.

Εσείς θα επιβαρυνθείτε με την άμεση δαπάνη επιστροφής των αγαθών.

Εσείς φέρετε ευθύνη για οποιαδήποτε μείωση της αξίας των αγαθών προκύψει από χειρισμό που δεν ήταν απαραίτητος για να προσδιορίσετε τη φύση, τα χαρακτηριστικά και τη λειτουργία των αγαθών. Μπορείτε να δοκιμάσετε τα προϊόντα που αγοράσατε όπως θα τα δοκιμάζατε σε ένα κατάστημα (πχ σε κατάστημα πώλησης ενδυμάτων, υποδημάτων, τσαντών ή κοσμημάτων κλπ), αλλά οποιαδήποτε περαιτέρω χρήση θεωρείται μη απαραίτητη. Ομοίως για εσώρουχα, μπορείτε να τα δοκιμάσετε πάνω από τα ρούχα σας. Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων που παραλαμβάνετε, την ποσότητά, το είδος τους και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα εγκαίρως (π.χ. ελαττωματικό εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ). Οφείλετε να επιστρέψετε το προϊόν στην άριστη κατάσταση που το παραλάβατε. Το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, όπως ακριβώς πριν την πώληση του, στην πλήρη αρχική του συσκευασία (κουτί κλπ) και με όλα τα περιεχόμενα της συσκευασίας του.

Σε κάθε περίπτωση, διατηρούμε το δικαίωμα να σας χρεώσουμε για έξοδα καθαρισμού ή επισκευής ή οποιασδήποτε άλλης ενέργειας ή ακόμα και αντικατάστασης των προϊόντων, αφού τα επιθεωρήσουμε καταλλήλως, ώστε να τα επαναφέρουμε στην κατάσταση που ήταν πριν την πώλησή τους.

Εξαιρέσεις από το δικαίωμα υπαναχώρησης

Το ανωτέρω δικαίωμα υπαναχώρησης δεν ισχύει όσον αφορά στις ακόλουθες περιπτώσεις:

α) την προμήθεια αγαθών που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του καταναλωτή ή σαφώς εξατομικευμένων,

β) την προμήθεια αγαθών τα οποία μπορούν να αλλοιωθούν ή λήγουν σύντομα, για παράδειγμα προϊόντα που διατηρούνται στο ψυγείο,

Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση ή θέλετε να υποβάλετε μια πρόταση σχετικά με τον ιστότοπό μας και το κατάστημά μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας καθημερινά, από τις 10:00 έως τις 14:00, στο κατάστημά μας (οδός Τσουδερών 49, ΤΚ 74100 Δήμος Ρεθύμνου, τηλέφωνο: (+30) 2831403933) και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@vanillaunderwear.gr.

Αλλαγή προϊόντος

Έχετε δικαίωμα να επιστρέψετε ένα προϊόν για αλλαγή εντός δεκατεσσάρων (14) εργάσιμων ημερών από την αγορά του, υπό την προϋπόθεσή ότι έχετε κρατήσει την απόδειξη της αγοράς του. Σε περίπτωση αλλαγής προϊόντος, αναλαμβάνετε εσείς τα έξοδα της επαναποστολής.

Αυτός ο περιορισμός δεν θίγει το δικαίωμα σας να επιστρέψετε ένα ελαττωματικό προϊόν για αλλαγή ή για επιστροφή χρημάτων (υπαναχώρηση), υπό την προϋπόθεσή πάντα ότι έχετε κρατήσει την απόδειξη της αγοράς του.

Search
arrow up